Βίκυ Ζιάμπρα 

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κοζάνη, από πολύ μικρή ηλικία την κέρδισε η αγάπη της για το χορό, με τον οποίο ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά. Στα 18 της μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της και να πραγματοποιήσει τις σπουδές της στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να συμμετέχει σε video clips, συναυλίες, διαφημίσεις, dance projects κ.α.

Έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας χορευτικής σκηνής, στα 22 της άρχισε να διδάσκει χορό σε σχολεία και σχολές χορού και να συμμετάσχει, ως μέλος μιας επαγγελματικής ομάδας χορού, σε διαγωνισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2018 έγινε μέλος και στη συνέχεια γραμματέας του Τμήματος Τήνου του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού (CID) της UNESCO και εκ τότε συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ σε Τήνο και Ευρυτανία.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει ως χορογράφος διάφορες εκδηλώσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα , ενώ έχει εργαστεί και στο χώρο της εστίασης. Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει να ασχολείται με τη μουσική, τη γυμναστική, το τραγούδι, τις βόλτες και εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να ταξιδεύει. Λατρεύει να μαθαίνει καινούργια πράγματα και δε λέει ποτέ όχι στις προκλήσεις!